persoonlijke effectiviteit - trainingen op maat

Je verhaal met zelfvertrouwen neerzetten, geloof in jezelf hebben en dat uitstralen naar anderen. Je bewust worden van de impact van jouw persoonlijke stijl van communiceren in relatie tot de ander. Dat is de insteek van de trainingen die Reflexie voor je kan verzorgen. De trainingen worden op maat gemaakt en zijn gebaseerd op NLP in combinatie met TA en Speaking Circles.

  

Waar kan ik jou mee helpen? Neem vrijblijvend contact op! 

 

 


Open workshops -  Relational Presence

 

Naast trainingen op maat, verzorgt Reflexie open workshops 'op je gemak in elke groep'.

 

De werkwijze is gebaseerd op de methode 'Speaking Circles', in Europa beter bekend onder de naam Relational Presence. De methode is ontwikkeld door Lee Glickstein en zeer geschikt voor mensen die regelmatig voor groepen moeten staan zoals docenten, leidinggevenden, bestuurders etc.  Maar ook mensen die het prettig vinden om sterker te staan in relatie tot hun collega's, mensen die beter hun grenzen willen leren kennen, geven aan het geleerde in de workshops dagelijks goed te kunnen benutten.

Kortom, de workshops zijn bedoeld voor iedereen die met meer gemak en authenticiteit zichzelf wil kunnen presenteren.

 

Omdat het werken in 'Relational Presence' veel persoonlijke aandacht vraagt van iedere deelnemer voor elkaar, werk ik alleen met kleine groepen. Minimaal 3, maximaal 8 deelnemers.

 

 

Voor open inschrijving:

- zie de agenda