Jou als professional die werk maakt van het werken met mensen, ondersteun ik graag om het plezier in je werk te behouden en je persoonlijk leiderschap ten volle te ervaren. Je ervaart overzicht en je hebt je mogelijkheden uitgebreid om keuzes te maken voor gedrag. Je zelfinzicht is gegroeid, en je kunt met compassie naar jezelf, de ander en de groep kijken.

 

Waar we aan werken

zelfsturing, leiderschap tonen, doelgericht werken en in verbinding blijven. Vol zelfvertrouwen het overzicht behouden en gezonde grenzen kunnen stellen. 

 

Een greep uit de vragen van de mensen met wie ik werk:

- Ik voel me uitgeput aan het eind van de dag; hoe krijg ik mijn energie terug?

- Mijn stijl bevalt anderen niet, en dus pas ik mij aan maar dat voelt niet goed.

- Ik heb moeite met grenzen stellen; soms laat ik zomaar toe dat anderen erover heen gaan en dan opeens merk ik weer dat ik mensen geen ruimte geef.

- Ik wacht te lang met ingrijpen op situaties die mij niet bevallen.

- Ik geef de leiding uit handen; het is al gebeurd voordat ik er erg in heb.

- Ik ben onzeker en heb steeds het gevoel dat ik ieder moment door de mand kan vallen.

- Opeens word ik boos, het overvalt me en dat maakt mensen bang.

- Ik heb soms gewoon een hekel aan mijn eigen stijl van optreden en toch blijf ik steeds hetzelfde doen.

 

 

 

 

 

 

Contact en aanvullende informatie

Uiteraard draag ik als gecertificeerd NLP-master en als gecertificeerd trainer en internationaal NLP-trainer, professionaliteit en beroepsethiek in dit vak hoog in het vaandel. Daarom voer ik de werkzaamheden uit conform de etische gedragscodes van het IEP en de NVNLP. Daarnaast ben ik aangesloten bij het international netwerk van relational presence facilitator en werk ik conform hun missie en hun gedragsregels. Bovendien ben ik via Phoenix opgeleid tot TA-begeleider en werk ik conform de ethische gedragsregels van Phoenix.

 

 

Wil je graag persoonlijk met mij in contact komen? Vul het contactformulier in en geef aan of je gebeld of gemaild wilt worden. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

 

 

 

 

Indien je meer informatie wenst over mijn diensten of je wilt je aanmelden voor een workshop, vul dan het formulier in. Je krijgt van mij binnen 24 uur bericht.

 

code Code refresh